Over mij
foto van mij

Ingmar

de Ruiter

Ik ben Ingmar de Ruiter en ik woon in Kampen met mijn ouders en mijn zusje en 2 katten. Mijn hobbies zijn: Programmeren, gamen, met vrienden afspreken, vechtsporten, longboarden, en met hardware bezig zijn. Ik ben een sociale jongen die wel van een geintje houd.

Wildkamp

IJsselmuiden

ik ben Zaterdag hulp bij Wildkamp IJsselmuiden. dat houd in dat ik eigenlijk altijd op zaterdag ochtend werk, maar ook wanneer er hulp nodig is en ik tijd vrij heb ik werk daar met 4 vaste werknemers en nog 2 andere Zaterdag hulpen. Wildkamp is een technische groothandel. Ik werk hier nu al dik 1,5 jaar en heb veel plezier in mijn werk. Wat ik als zaterdag hulp doe kan soms verschillen. We verdelen de volgende taken over ons : schoonmaak, vracht controleren en inruimen en klanten helpen. het leukste aan dit baantje zijn de collega’s en het contact met mensen. Het grote verschil tussen ons en de hulpen van de karwij of praxis is dat wij niet alleen weten waar het product ligt, maar wij hebben ook product kennis en proberen de klanten zo ver als mogelijk is te helpen met hun probleem.

foto van Wildkamp logo
code

Websites

en Programmeren

Ik begon ergens in groep 7 met het maken van een website. Alleen was dit zonder zelf de code te typen maar via een site. Ergens in groep 8 begon ik ook zelf met mijn code typen en maakte ik zo mijn eerste website. Na de basisschool ben ik een tijdje gestopt met programmeren, maar ergens in het 3e jaar van de middelbare school begon ik er weer aan. Ik wist in die tijd nog niet wat voor werk ik later wou gaan doen. Ik wou altijd wel iets met techniek doen, ik vond het altijd wel leuk om een beetje te knutselen met motortjes enz. ik denk dat ik dat ook gevonden had in het programmeren en dat ik ergens in groep 8 al onbewust had gekozen van wat ik later wou gaan doen.

Ingmar

de Ruiter

Wildkamp

IJsselmuiden

Websites

en Programmeren